Киевские власти заявляют, что все 25 столичных эвакуаторов столицы работают

10:38 23.01.2008
Киевские власти заявляют, что все 25 столичных эвакуаторов столицы работаютВ ответ на недавно появившиеся в прессе сообщения о том, что эвакуаторы в столице больше не работают, а также о том, что причиной этому является отказ ГАИ присутсвовать при процессе эвакуации и оформлять соотвествующий протокол, столичные власти сделали заявление. В нем они отметили, что все 25 киевских эвакуаторов делают ежедневно свою работу, а в ближайшее время столичная администрация закупит еще 25 таких автомобилей. Как сообщил заместитель главы Киевской горгосадминистрации Ирена Кильчицкая, "эвакуаторы работают совмесно со столичной ГАИ".

Ниже приводим текст заявления столичных властей:

"25 евакуаторів працюють сьогодні на київських автошляхах. Найближчим часом міська влада планує придбати ще 25 одиниць, адже попит на діяльність евакуаторів постійно зростає – як в центрі Києва, так і в спальних районах міста. Щомісяця робота евакуаторів приносить в бюджет міста понад 1 млн. грн. Втім, основною ідеєю їх використання є не збір грошей, а укорінення дисциплінованості серед водіїв та недопущення аварійних ситуацій і заторів на автошляхах столиці.

Відомий той факт, що дуже часто саме припарковані у недозволених місцях автомобілі стають причиною заторів та аварій на дорогах. Тож активна діяльність евакуаторів має на меті запровадження безпечного і правильного руху автотранспорту. Як повідомила заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, КП «Київтранспарксервіс», якому підпорядковуються діючі в місті евакуатори, працює спільно з столичною ДАІ. Представники автоінспекції, зокрема, оформлюють адміністративні протоколи за порушення, а працівники КП займаються евакуацією авто. Така співпраця покликана забезпечити максимальний ефект боротьби з дорожніми проблемами. Втім, як зауважила Ірена Реонольдівна, сьогодні існують і такі механізми, коли наявність представників ДАІ безпосередньо при евакуації не є необхідністю". 


Источник: АвтоЦентр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015