Нову спецверсію Lamborghini Huracan «спіймали» фотошпигуни

14:32 21.09.2022
Нову спецверсію Lamborghini Huracan «спіймали» фотошпигуни

Умережі з'явилися фото нової спецверсії купе Lamborghini Huracan. Автомобіль із приставкою Sterrato («ґрунтова дорога») планують представити ще до кінця цього року. Йдеться про позашляхову модифікацію Huracan, яку італійська марка почала тизерити у липні. Це буде прощальна версія суперкара. Вже найближчим часом у модельної лінійці марки його замінить принципово нова модель.

Свіже відео з дорожніх випробувань «позашляховика» опублікував у YouTube користувач під ніком Varryx. У ньому прототип із оклеєним камуфляжною плівкою кузовом проривається крізь клуби пилу.

Дизайн Huracan Sterrato заснований на однойменному концепті 2019 року. Від базового купе нова спецверсія відрізняється збільшеним дорожнім просвітом, перемальованим переднім бампером та іншими колісними арками. На даху - рейлінги та додатковий повітрозабірник. Плюс до цього «ґрунтовому» спорткару дістався металевий захист днища та дверних порогів.

«Під капотом» очікується 5,2-літровий атмосферний V10 від звичайного Lamborghini Huracan Evo. У повнопривідній версії «донорського» автомобіля такий агрегат розвиває 640 к.с. та 600 Нм крутного моменту.

Не виключено, що дебют Lamborghini Huracan Sterrato відбудеться у жовтні цього року на автосалоні у Парижі. Наступника Huracan італійська марка представить у 2024 році, й це буде гібрид.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015