Центри екстреної медицини отримали реанімобілі 4х4

16:45 15.09.2022
Центри екстреної медицини отримали реанімобілі 4х4

Відбулася урочиста передача шести автомобілів швидкої допомоги класу С на базі Volkswagen Crafter 4Motion обласним Центрам екстреної медицини та медицини катастроф. Машини працюватимуть у Донецькій, Миколаївській, Сумській, Запорізькій та Харківській областях.

Це чергова партія з 20 реанімобілів, профінансованих компанією «Епіцентр». Машини обладнані апаратами штучної вентиляції легенів, електрокардіографами, дефібриляторами-моніторами, вакуумними шинами і матрацами, а також кріслами для евакуації та ін.

На заході був присутній Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко, який заявив, що за півроку російськими окупантами було знищено 87 автомобілів швидкої допомоги, а ще 353 пошкоджені або вкрадені. Тому оновлення автопарку реанімобілів сьогодні стоїть на порядку денному.

У свою чергу засновник і голова ТОВ «Епіцентр К» Галина Герега зазначила, що компанія взяла на себе зобов'язання профінансувати закупівлю 55 броньованих «швидких» і реанімобілів. А головна ідея цієї благодійної акції закладена в її назві: «Рятуємо життя».


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015