Як змінився модельний ряд автомобілів у провідних операторів авторинку

14:20 14.09.2022
Як змінився модельний ряд автомобілів у провідних операторів авторинку

Для зміни модельного ряду на вітчизняному ринку приводів більше, ніж достатньо. Звичайно ж, це воєнні дії, зміна логістики та економічна ситуація в країні. До переліченого, можна додати всесвітню чип-кризу та зміни уподобань автомобілістів. Як все це вплинуло на асортимент наших автосалонів, і які моделі зникли, AUTO-Consulting з'ясував у провідних українських операторів.

Зрозуміло, що запланований на початку 2022 року календар виходу на вітчизняний автомобільний ринок нових моделей, кардинально змінився. Та максимально скоротився. 

Якщо мова йде про асортимент нових моделей, які пропонуються сьогодні в автосалонах, у деяких марок він також зазнав змін.

Як бачимо, незважаючи на складні (м'яко кажучи) обставини, українські офіційні імпортери та дилери доклали максимум зусиль, щоб не обмежувати наших автомобілістів у виборі нових моделей. І споживачі в Україні мали повноцінний європейський модельний ряд. Є сподівання, що вже наступного року вітчизняний календар автомобільних прем'єр буде лише розширюватися новими моделями. А успіхи ЗСУ додає нам цієї впевненості.


Источник: AUTO-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015