Li Auto готує новий флагманський кросовер

13:36 14.09.2022
Li Auto готує новий флагманський кросовер

Молодий стартап Li Auto із Китаю планує вивести на ринок послідовно-гібридний кросовер L8, дані про який розкрило Міністерство Промисловості країни.

Особливий інтерес, мабуть, викликає екстер'єр моделі. Попереду автомобіль дуже схожий на флагманський L9. Складається враження, що дизайнери трохи схалтурили, майже повністю скопіювавши зовнішність флагмана. А ось корма все ж таки дещо інша. Але зовсім небагато. Тут інша кришка багажника та бампер. Номерний знак переїхав донизу. Ліхтарі залишилися від L9.

Що найсмішніше, позашляховики майже однакових розмірів. Габарити Li Auto L8: 5080 мм у довжину (на 138 мм менше, ніж L9), 1995 мм у висоту (на 3 мм менше, ніж у L9) і 1800 в ширину. Колісна база - 3005 мм (на 100 мм менше, ніж у L9).

Технічні характеристики поки що повністю не розкриті. Відомо тільки те, що у майбутньої новинки послідовно-гібридна установка з 1,5-літровим бензиновим двигуном Xinchen Technologies, що видає 154 кінські сили. Він не пов'язаний безпосередньо з колесами і виконує роль генератора для батарей, які будуть поставлятися компанією CATL.

Li Auto L8 вийде на ринок цього листопада, про ціни повідомлять пізніше. Не зовсім зрозуміло позиціонування новинки в модельному ряду бренду, оскільки відмінності від флагманського L9 мінімальні.


Источник: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015