У Франкфурті відкрилася провідна виставка з автосервісу Automechanika 2022

16:12 13.09.2022
У Франкфурті відкрилася провідна виставка з автосервісу Automechanika 2022

13 по 17 вересня у Франкфурті проходить міжнародна виставка у сфері післяпродажного обслуговування автомобілів - Automechanika Frankfurt 2022. Це найбільший захід формату B2B після пандемії коронавірусу, який зібрав понад 2800 учасників з 70 країн. Свою продукцію представляють провідні світові та національні виробники такі як Robert Bosch, Schaeffler, ZF, Continental, Brembo, Knorr-Bremse та ін. Частка зарубіжних експонентів становить 83%, а майже третину всієї виставкової площі займають німецькі компанії. У Топ-5 країн-учасниць увійшли Німеччина, Італія, Туреччина, Іспанія та Польща.

Ринок післяпродажного обслуговування автомобілів сьогодні переживає непрості часи. Це пов'язано як з геополітичними факторами (російсько-українська війна, боротьба з Covid в Китаї), так і низкою економічних (порушення ланцюжка поставок, нестача кваліфікованого персоналу, сировини, витрати на електроенергію, інфляція).

Основна тематика виставки Automechanika 2022 зосереджена на захисті навколишнього середовища, оптимізації ланцюжків поставок, альтернативних систем приводу, навчанні та набору персоналу. Сьогодні виробники компонентів вкладають значні кошти в ресурсно-ощадні та СО2-нейтральні рішення. У зв'язку з цим посилюється значення відновлювального виробництва запчастин, яке має ряд переваг перед виготовленням нових. Воно дозволяє знизити потребу в матеріалах на 90%, викиди СO2 на 70% і зменшити споживання електроенергії на 55%


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015