Ford Mustang Mach-E проапгрейдили для Європи

19:47 12.09.2022
Ford Mustang Mach-E проапгрейдили для Європи

Ford представив оновлений Mustang Mach-E для Європи. Він отримав багатше обладнання у стандартній комплектації, зміни в екстер'єрі та інші менш значні покращення.

Тепер електрокар стандартно оснащується інтелектуальним круїз-контролем 2.0. Ця система може регулювати швидкість автомобіля не тільки відповідно до обмежень швидкості, спочатку прописаних у навігаційній системі, але і з урахуванням майбутніх поворотів і розворотів. Круїз-контроль використовує інформацію, зібрану камерою переднього виду, та поєднує її з даними навігаційної системи.

Крім того, відтепер для кросовера доступний новий рівень обробки Premium, який є доступним як для моноприводної, так і для повнопривідної версії. Він отримав 19-дюймові колеса, адаптивні світлодіодні фари з функцією автоматичного включення далекого світла, електропривід сидінь водія та пасажира, а також червоні гальмівні супорти у поєднанні із чорними декоративними елементами на кузові. Крім іншого, доступні нові кольори кузова Vapor Blue і Carbonized Gray, а також два нові дизайни коліс.

Змінено й деякі інші показники. Задньопривідні та повнопривідні версії, оснащені батареєю на 91 кВт.год, тепер можуть буксирувати куди важчі причепи вагою 1 500 кг, що на 500 кг більше, ніж раніше.

Автовиробник, схоже, задоволений результатами Mustang Mach-E на європейському ринку. На сьогоднішній день продажі електрокара перевершують показники бензинового купе Mustang у співвідношенні вісім до одного. Що важливіше, близько 80 відсотків покупців Mustang Mach-E перейшли з автомобілів інших марок.


Источник: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015