Марка Wuling обзаведеться кросовером для молоді

17:57 05.09.2022
Марка Wuling обзаведеться кросовером для молоді

Китайська марка Wuling, заснована концернами SAIC та General Motors, розкрила зовнішність кросовера Xing Chi. Він стане четвертою моделлю, випущеною в рамках стратегії з «оживлення» бренду, і буде адресовано молодим покупцям. Ні цін, ні подробиць про обладнання поки що немає, вони стануть відомими ближче до старту продажів, запланованого вже цього року.

Кросовер Xing Chi - четверта модель Wuling, випущена в рамках стратегії з «оживлення» бренду. Причому йому відведено ключову роль. Очевидно, основними покупцями Xing Chi стане китайська молодь, якій запропонують недорогий автомобіль зі стильним дизайном і яскравою палітрою кузовних фарб.

Поки що подробиць про Xing Chi мало. Випускатиме кросовер СП SAIC-GM-Wuling. Його запропонують як у звичайній, так і в спортивній версії, з характерними атрибутами на кшталт обробки під карбон, червоними гальмівними супортами, чорним декором і роздвоєним вихлопом.

Деталі стануть відомими ближче до старту продажу, запланованого на вже цей рік. За непідтвердженою інформацією, Wuling Xing Chi отримає звичний для китайських моделей півторалітровий турбомотор, який поєднуватиметься з «механікою» або варіатором.


Источник: Wuling
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015