Розкрито салон епатажного мінівену Zeekr

17:37 05.09.2022
Розкрито салон епатажного мінівену Zeekr

Zeekr - нещодавно заснована автомобільна марка з Китаю, яка належить холдингу Geely та випускає електрокари преміум-класу. До виходу на китайський ринок готується нова модель - епатажний мінівен з індексом 009, який у самій компанії називають найаеродинамічнішим автомобілем у класі. Раніше екстер'єр новинки розкрили на офіційних фотографіях, а тепер до мережі потрапили і знімки салону.

Поки що про Zeekr 009 відомо наступне: він базується на платформі SEA (Sustainable Experience Architecture), а рух його приводить двомоторна установка. Сумарна віддача електромоторів складає 534 кінські сили, а запас ходу - близько 700 кілометрів. Найбільше ж у Geely пишаються «двома десятками інноваційних рішень для оптимізації аеродинаміки», за рахунок яких вдалося збільшити пробіг без підзарядки на 57,6 кілометра. Також китайський мінівен стане першим електромобілем, який отримає найновіші батареї Qilin від CATL.

Центральне місце в салоні займає широкоформатний планшет діагоналлю 15,4 дюйми, під ним можна помітити вузький проріз повітропроводу. Є два підсклянники та бездротова зарядка для смартфона, а кермо таке ж, як у Zeekr 001. На другому ряду - два «капітанські» роздільні крісла, для кожного з яких передбачений підлокітник з підсклянником.

За габаритами 009 перевершує KIA Carnival - він дещо довший, ширший і вищий за корейську модель. Салон розрахований на шість осіб, посадкова формула - 2+2+2.


Источник: CarsNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015