Розсекречено зовнішність нового Ford Mustang

16:54 05.09.2022
Розсекречено зовнішність нового Ford Mustang

В інтернет потрапили відео із новим Ford Mustang. Прем'єра сьомого покоління культової моделі відбудеться 14 вересня. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Опубліковані як офіційні, так і неофіційні відео з Ford Mustang 2024. Вони дають зрозуміти, що спортивне купе збереже класичний силует із довгим капотом та зрушеним назад салоном. Разом з тим, передня частина авто стане агресивнішою - решітку радіатора зроблять ширшою, а діодні фари - тоншими.

Салон Ford Mustang не розсекретили, але відомо, що там зміни будуть радикальнішими. Від ретро-стилю відмовляться до повністю сучасного дизайну з великим віртуальним щитком приладів і сенсорним дисплеєм мультимедіа.

Ролик від Ford дає зрозуміти, що в лінійці збережеться версія Mustang GT з 5,0-літровим V8. Разом з тим має з'явитися і перший в історії гібрид Ford Mustang, причому він навіть може отримати повний привід.

Pack your bags. 9.14.2022.#MustangStampede #FordMustanghttps://t.co/xvQVq7rAEE pic.twitter.com/ZgkE3ufJFi

— Ford Mustang (@FordMustang) September 2, 2022

Новий Ford Mustang покажуть на автосалоні Детройта. Презентації передуватиме спеціальний автопробіг за участю вінтажних Mustang різних років випуску. Нагадаємо, модель у виробництві з 1964 року і всього випущено понад 10 мільйонів Mustang - це найпопулярніше спортивне авто всіх часів та народів.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015