Новий тягач DAF XD «засвітився» перед дебютом

13:31 02.09.2022
Новий тягач DAF XD «засвітився» перед дебютом

Компанія DAF Trucks підігріває інтерес до нового сімейства розвізних вантажівок - моделей XD, світова прем'єра яких відбудеться в рамках автосалону IAA Transportation 2022 в Ганновері. Докладні технічні характеристики, як і зображення нової машини поки що не розголошуються. У червні була опублікована лише одна фотографія - з фрагментом кабіни. А ось тепер виробник випустив і відеоролик з цікавим сюжетом.

На автобусній зупинці сидять папараці в очікуванні наближення тягача DAF XD з напівпричепом. Новинку постійно закривають інші машини. Однак настає момент, коли фотографам вже нічого не заважає… І тут заднім ходом до зупинки підрулює великий туристичний автобус, що перекриває собою автопоїзд, що якраз проїжджає повз… Що й казати, такі прикрі ситуації не рідкісні під час оперативної зйомки, тим паче в міських умовах.

Зазначимо, що нову модель DAF XD пропонуватимуть паралельно з наявними вантажівками сімейства CF. Одна побудована на базі старших братів - XF, XG і XG +, які перемогли в престижному конкурсі International Truck of the Year 2022 («Міжданародна вантажівка року 2022»). Наразі відомо, що новинка отримає одну з найбільш просторих в класі кабіну - внутрішнім об’ємом до 10 м куб., що відрізняється великою площею скління. DAF XD запропонують із турбодизелем MX-11, а також з новітніми системами допомоги водієві. Новинка, як і моделі XF, XG і XG +, задасть новий стандарт у сфері безпеки, економічності й комфорту - тільки вже в сегменті вантажівок для дистрибуції.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015