Найдорожчий кросовер BMW розсекречено

15:31 01.09.2022
Найдорожчий кросовер BMW розсекречено

В інтернет потрапили патентні зображення BMW XM. Флагманський кросовер німецької марки дебютує до кінця року, а його продажі стартують у 2023 році. Про це повідомляє сайт Carscoops.

BMW XM коштуватиме приблизно від 150 тис. доларів і стане найдорожчим кросовером бренду. Суперниками моделі стануть Aston Martin DBX, Bentley Bentayga та Lamborghini Urus.

Новий BMW XM не надто змінився в порівнянні з торішнім передсерійним концепт-каром. У нього гранований дизайн та атлетичний силует з довгим капотом та високою віконною лінією. Водночас фірмова решітка радіатора BMW зробили трохи менше, а вузькі світлодіодні фари виконані двоповерховими. Топова версія отримає 23-дюймові колеса.

Салон BMW XM не показали, але відомо, що на передній панелі встановлять два вигнуті дисплеї. В обробці використають шкіра, алюміній та карбон.

BMW XM 2023 запропонують лише у гібридних варіантах з 4,4-літровим бензиновим V8 твін-турбо та електромотором. Першим дебютує 650-сильна модифікація, а потім додадуть 750-сильну М-версію.

Автомобіль зможе проїхати 80 км в електричному режимі. Також відомо, що флагманський кросовер BMW отримає систему повного приводу нового покоління, пневмопідвіску, керовані задні колеса та активні стабілізатори.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015