Опубліковано перші рендерні зображення нового Hyundai Ioniq 5 N

18:46 31.08.2022
Опубліковано перші рендерні зображення нового Hyundai Ioniq 5 N

Електричний кросовер Hyundai Ioniq 5 отримає нову заряджену версію з традиційним для бренду позначенням N. Її презентують наприкінці нинішнього або початку наступного року, а поки з'явилися перші рендери авто. Їх опублікував сайт Motor1.

Судячи з зображень, новий Hyundai Ioniq 5 N збереже знайомий рубаний дизайн і зовні відрізнятиметься від стандартної моделі лише деякими деталями. Електрокросовер отримає обвіс, збільшений передній повітрозабірник і спойлер на дах. Стандартними стануть 21-дюймові литі диски.

Салон Hyundai Ioniq 5 N буде оброблений шкірою та алькантарою. Спереду з'являться спортивні ківшеподібні сидіння з електроприводом.

Електромобіль Hyundai Ioniq 5 N отримає силову установку від топового KIA EV6 GT. Він буде повнопривідним та з двома моторами загальною потужністю 585 к.с. До речі, цією ж установкою мають намір оснастити і спортивний седан Hyundai Ioniq 6 N.

Динаміка очікується на рівні суперкарів - розгін до 100 км/год займе близько 3,5 с. Максимальна швидкість обмежать на позначці 260 км/год. Запас ходу становитиме близько 400 км. З такими характеристиками можна кинути виклик топовій Tesla Model Y Performance. Крім того, кросоверу переналаштують ходову та встановлять збільшені гальма.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015