Tesla показала «оновлену» серійну вантажівку Semi

17:03 31.08.2022
Tesla показала «оновлену» серійну вантажівку Semi

Компанія Tesla оновила на своєму сайті галерею з фотографіями екстер'єру серійної електричної вантажівки Semi.

На зображеннях можна побачити потужні дзеркала заднього виду, нові дверні ручки, чорне оздоблення задньої частини кабіни, також звичайні передні і відкриті задні колеса. Загалом зовнішність тягача стала більш традиційною.

Раніше на сайті з'явились зображення й інтер'єру. Вантажівка збереже посадку водія по центру салону, отримає сенсорні кнопками включення покажчиків повороту та звукового сигналу на кермі, два великі екрани та кілька роз'ємів для заряджання електронних пристроїв.

Tesla Semi зможе прискорюватися до 60 миль/год (96 км/год) за п'ять секунд. З напівпричепом та повним навантаженням розгін займатиме 20 секунд, а максимальна вантажопідйомність становитиме 36 тонн. Залежно від версії на одному заряді акумулятора вантажівка проїде від 483 до 805 кілометрів.

Прем'єра тягача, нагадаємо, відбулася у 2017 році. Тоді голова компанії Ілон Маск заявив, що серійне виробництво моделі розпочнеться у 2019 році. Однак після цього термін запуску машини неодноразово переносився. За словами Маска, продаж електромобіля стартує наприкінці 2022 року.

Замовлення на вантажівки Tesla Semi почала приймати в травні. Для оформлення замовлення необхідно внести передоплату у розмірі 20 тисяч доларів, яка є незворотною. Передбачається, що ціна автомобіля становитиме від 150 000 доларів.


Источник: UAMotors
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015