Представлено великий кросовер Volkswagen Tavendor

12:52 30.08.2022
Представлено великий кросовер Volkswagen Tavendor

Volkswagen представив на автосалон у Ченду новий кросовер Tavendor. Сімейна модель надійде у продаж з осені за ціною приблизно від 45 тис. доларів. Про це пише сайт Autohome.

Новий Volkswagen Tavendor стане доступнішою альтернативою преміальному Touareg. Два кросовери можна порівняти за розмірами, хоча Tavendor побудований на подовженій платформі компактного Golf.

Габарити Volkswagen Tavendor 2023:

Volkswagen Tavendor має нетиповий вигляд на тлі інших моделей марки. В нього високий капот, широка решітка радіатора та довгасті діодні фари. Заднє скло прикрите спойлером.

У салоні спорідненість з VW Golf 8 помітно найкраще - в нього запозичили кермо, мініатюрний важіль КПП та частина перемикачів. На передній панелі встановлені два великі дисплеї. Попри чималі розміри, автомобіль є п'ятимісним, як і Touareg - третій ряд сидінь йому не пропонують. Топова версія отримала панорамний дах, електроприводи сидінь та двері багажника.

Кросовер Volkswagen Tavendor оснащують 2,0-літровими бензиновими турбомоторами на 186 і 220 к. с., а також 7-ступінчастою КПП з двома зчепленнями DSG. Сильніший варіант є повнопривідним.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015