У Китаї презентовано новий бренд преміальних електрокарів

20:13 29.08.2022
У Китаї презентовано новий бренд преміальних електрокарів

На автосалоні у китайському Ченду відбулася прем'єра нової марки Yuanhang. Бренд належить Dayun Group, яка вже понад десять років займається випуском вантажівок, хоча в її портфоліо також є пікапи, мотоцикли, електричний кросовер та компактвен. Під маркою Yuanhang випускатимуть преміальні електрокари з багатим оснащенням та сучасними технологіями. У лінійку нового бренду увійде чотири моделі - два седани і два кросовери.

Бренд Yuanhang (Юаньхан, або «подорож») увійде до складу конгломерату Dayun Group і займеться випуском преміальних електрокарів. Для них навіть розроблено власну платформу під назвою BHD (Beyond the Horizon of Drive) з 800-вольтою архітектурою.

Всі «Юаньхані» отримають електромеханічний підсилювач гальм Bosch iBooster, як у гібридного «Кайєна» та Jaguar I-Pace, систему стабілізації Bosch ESP9.3, гальма Brembo, пневмопідвіску та адаптивні амортизатори.

На першому етапі моделей буде чотири: два седани і два кросовери. Найпотужніша і найшвидша - це 680 кінських сил, 800 Нм моменту та розгіном до «сотні» за 3,5 секунди. У них схожий дизайн, але відрізняється оснащення.

Так, для седана Yuanhang Y7 заявлені бічні камери, матричні фари, які можуть проектувати на дорогу підказки для водія чи пішоходів, та мультимедійна система на операційній системі AliOS із сенсорним дисплеєм діагоналлю 17,4 дюйма.

Швидше за все, те саме буде у кросоверів Yuanhang H8 і Yuanhang H9. Першому також покладено панорамний дах з проектором, на якому можна дивитися фільми, а другий стане флагманом бренду. У продажу машини орієнтовно з'являться у травні - червні наступного року за ціною 300 - 600 тисяч юанів (43 - 87 тисячі доларів).


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015