Оновлений Nissan Altima примірив дизайн у стилі Arteon

18:56 28.08.2022
Оновлений Nissan Altima примірив дизайн у стилі Arteon

У КНР дебютувала оновлена версія Nissan Altima, актуальне покоління якої випускається на потужностях СП Nissan-Dongfeng із 2018 року. Насамперед ця модель продавалася на місцевому ринку під знайомою назвою Teana, але чотири роки тому седан перейменували на американський манер. Тепер новинка з'явилася в новому вигляді, з дизайном, що нагадує Arteon, і з замашками на преміум-клас. При цьому дорестайлінговий седан відносився до середнього цінового сегменту і коштував від 179,8 тисяч юанів (трохи більше 26 тис. доларів). Прайс-лист на оновлений варіант поки що не оприлюднений.

Nissan Altima, що посвіжів зовні, можна впізнати по решітці радіатора нового дизайну з чорним глянцевим вставками і хромованими горизонтальними ламелями, які надають седану подібність з європейським ліфтбеком VW Arteon. Переглянуто і начинку передньої та задньої оптики, замінено бампери, а назву моделі винесено на кришку багажника. У салоні з'явився широкоформатний екран мультимедійної системи.

Під капотом Altima безальтернативний чотирициліндровий турбомотор об'ємом 2,0 літра зі змінним ступенем стиснення, який розвиває 243 кінські сили і поєднується варіатором X-Tronic. У седана для китайського ринку привід лише передній, у той час як у США Altima доступна навіть у повнопривідній модифікації.

Дореформену Altima для КНР виробляють на потужностях спільного виробництва Nissan-Dongfeng, там же збиратимуть і рестайлінгову модель. Оновлена Altima надійде у продаж восени.


Источник: AutoHome
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015