Siemens і MAHLE підписують лист про наміри щодо індуктивної зарядки електромобілів

14:19 27.08.2022
Siemens і MAHLE підписують лист про наміри щодо індуктивної зарядки електромобілів

Siemens і MAHLE мають намір співпрацювати в області індуктивної зарядки електромобілів. Обидві компанії підписали лист про наміри щодо цього.

«Бездротова зарядка електромобілів стає основним ринком на майбутнє. Крім того, що це значно полегшує життя водіям, яким більше не доведеться возитися з кабелями та роз'ємами, це дуже важлива вимога для автономної мобільності завтрашнього дня. Ефективність передачі бездротової індуктивної зарядки порівнянна з системами, що підключаються», - сказав Стефан Перрас, керівник відділу попередньої розробки та інновацій для зарядної інфраструктури Siemens AG.

Одним з аспектів запланованої співпраці є скоординовані зусилля зі стандартизації у відповідних органах з підготовки до стандартизації. Мета полягає в тому, щоб закрити прогалини для забезпечення повної сумісності між транспортними засобами та зарядною інфраструктурою.

Крім того, є плани тісного обміну ідеями щодо розробки повної індуктивної системи зарядки електромобілів. MAHLE прагне внести свій багаторічний досвід як постачальника автомобілів і свій досвід Siemens в області зарядної інфраструктури.

Обидві сторони також планують широку сумісність та перехресне тестування між зарядним обладнанням на транспортному засобі (вторинна котушка) та інфраструктурою зарядки (первинна котушка). Це дозволить провести технічні вдосконалення та валідацію індуктивних систем зарядки для електромобілів і забезпечити сумісність. Частина тестування буде проведена в рамках проєктів, що фінансуються державою.

Як постачальник повного спектру послуг для зарядної інфраструктури eMobility, Siemens eMobility пропонує повний спектр найсучаснішого обладнання для зарядки змінного та постійного струму, програмного забезпечення та послуг - від житлових до комерційних додатків до депо.

Раніше повідомлялося про співпрацю Siemens щодо бездротової зарядки з американською технологічною компанією WiTricity.


Источник: UA-electro.com
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015