Одну з найбільших «капсул часу» показали на відео

13:47 27.08.2022
Одну з найбільших «капсул часу» показали на відео

Американський блогер Mr. Goodpliers опублікував на своєму каналі YouTube «відеоекскурсію» однією з найбільших «амбарних» колекцій. Щоб на власні очі побачити автомобілі, що представляють понад сторічну історію світового автопрому, він здійснив поїздку до Pioneer Village Museum у Небрасці. Саме там розміщена колекція «Знахідки у сараї» - 13 амбарів з раритетними транспортними засобами, забутими на чималі 60 років.

«Струсивши пил», блогер виявив автомобілі, вантажівки, трактори, фургони, літаки, різьблений катафалк та безліч інших реліквій. Класичні автомобілі 20-30-х років минулого століття стоять поруч з новішими екземплярами, випущеними в 1980-х роках. Є серед них і досить рідкісні екземпляри. Наприклад, Frazer Vagabond 1949 року та Star Four, який компанія Durant Motors випускала у 1922-1928 роках.

Також у амбарах зберігаються залишки літаків та навіть торпеда часів Другої світової війни. У вересні частину колекції продадуть на аукціоні. Поки що не відомо, що саме виставлять на торги, але немає сумнівів, що колекціонерів лоти зацікавлять.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015