Представлено перший «прощальний» Dodge Challenger

19:29 26.08.2022
Представлено перший «прощальний» Dodge Challenger

Dodge представив прощальну версію Challenge - Shakedown. Нею завершиться бензиновий етап в історії легендарної «дводверки». Останнє бензинове спорткупе зберуть у грудні 2022 року.

Разом з ним з конвеєра знімуть седан Charger, який ще має порадувати фанатів спеціальним «прощальним» виданням. Через декілька років обидві моделі повернуться на ринок, але вже у вигляді потужних електромобілів.

Як повідомили у компанії, останній бензиновий Dodge Challanger отримав приставку Shakedown до назви та спеціальну ліврею у стилістиці моделі 1971 року. Основою для нього послужила «середня» комплектація R/T Scat Pack з 6,4-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 485 к.с. Крім фарбування кузова таке купе відрізняється від базової моделі великим повітрозабірником у капоті, червоними гальмівними супортами та спеціальними шильдиками.

Тираж Dodge Challanger Shakedown обмежений 1000 одиницями. Половина з них буде у чорній, половина у сірій кольоровій гамі. Вартість прощального спорткупе не озвучується.

Усього американська марка випустить сім спеціальних Challenger та Charger. Шість із них покажуть до 21 вересня. Останній, сьомий маслкар дебютує на тюнінг-шоу SEMA 2022, яке відбудеться 1-4 листопада у Las Vegas Convention Center.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015