На відео показали, як електропікап Rivian R1T розсікає озером

16:35 25.08.2022
На відео показали, як електропікап Rivian R1T розсікає озером

Власник Rivian R1T вирішив з'ясувати, чи правда, що електричний пікап може подолати глибокий брід і не зазнати гідроудару. Експеримент він провів на Ведмежому озері в Айдахо, яке славиться щільним піском, прісною водою та пологим пляжем.

Ганяти порожній електрокар озером чоловік не став, а причепив до нього невеликий човен. Утім, саме можливість спускати човен на воду без пристані і став поштовхом до цього експерименту. Адже у сезон знайти порожній причал практично неможливо. Охочим покататися тут на човні доводиться простоювати по кілька годин в очікуванні своєї черги отримати доступ до води.

За словами американця, щоб спустити човен Malibu 23 LSV 2004 випуску з причепа на воду, потрібна глибина не менше 914 мм (34 дюйми). При цьому у R1T заявлений брід 1092 мм (43 дюйми). Тож проблем виникнути не повинно. Він заздалегідь відключив фари причепа, щоб R1T не заплутався і не перейшов у режим буксирування, і встановив режим Off Road Deep Sand.

Електромобіль спокійно заїхав углиб озера, вивантажив там човен і так само без проблем виїхав назад. За словами власника пікапа, він жодного разу під час експерименту не втратив зчеплення із піском. Перш ніж опублікувати це відео, чоловік провів цей трюк зі своїм Rivian тричі, і результат завжди був чудовий.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015