Switch Mobility представляє перший в Індії електричний двоповерховий автобус

13:15 24.08.2022
Switch Mobility представляє перший в Індії електричний двоповерховий автобус

Switch Mobility представила нову модель електричного двоповерхового автобуса з кондиціонером - Switch EiV 22. Switch India вже замовила 200 таких машин для Мумбаї.

Switch EiV 22 заявлений як «перший у світі двоповерховий електричний автобус зі стандартною підлогою, кондиціонером, широкими дверима в задньому звисі та задніми східцями».

Електричний двоповерховий автобус Switch може перевозити майже вдвічі більше сидячих пасажирів, ніж схожий одноповерховий автобус, зі збільшенням спорядженої маси всього на 18%. У конструкції двоповерхового автобуса використовується система на 650 В - та сама платформа, що і в Switch EiV 12, випущеному в червні 2022 року.

Switch EiV 22 живить акумулятор NMC з рідинним охолодженням та високою щільністю, ємністю 231 кВтг, з подвійною системою зарядки.

Компоненти автобуса виробляються в Індії, що дасть змогу домогтися відповідності вимогам FAME II.

Коментуючи запуск, Дхірадж Хіндуджа, голова Switch Mobility, сказав: «Ми дуже пишаємося тим, що повертаємо культовий двоповерховий автобус в Індію. Ashok Leyland був піонером серед індійських виробників, коли він вперше випустив двоповерховий автобус у 1967 році в Мумбаї, і Switch продовжує цю спадщину.

Завдяки нашому великому досвіду у виробництві двоповерхових автомобілів як в Індії, так і у Великій Британії, а також тому, що на дорогах Великої Британії експлуатується понад 100 електричних двоповерхових автобусів Switch, ми раді не тільки повернути цю ікону до життя, а й з нетерпінням чекаємо можливості представити нові електричні продукти на індійський і європейський ринки».


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015