Компанія Hyundai оновила седан на платформі «старого» Accent

20:39 23.08.2022
Компанія Hyundai оновила седан на платформі «старого» Accent

Компанія Hyundai оновила автомобіль HB20S для латиноамериканського ринку. Модель отримала нову зовнішність, розширений список обладнання та два двигуни на вибір. Чотиридверки побудовані на платформі PB, тобто частково уніфіковані з Accent попереднього четвертого покоління. Абревіатура HB у назві моделі Hyundai HB20S розшифровується як Hyundai Brasil. Такі машини випускають у Бразилії з 2012 року і лише шість років тому їх почали експортувати до інших країн Латинської Америки.

Нинішній HB20 - це друге покоління «двадцятки». Минулого місяця корейці поновили хетчбек, а тепер показали рестайлінговий седан. Обидва, як і раніше, побудовані на платформі PB.

Відрізнити чотиридверку від дореформеної простіше простого. Фари, решітка радіатора, ліхтарі та капот у неї нові. У салоні - цифрова «приладка» Supervision і екран блоку клімат-контролю, який тепер показує навіть встановлену температуру.

До оснащення седана увійшли дистанційний запуск двигуна, шість подушок безпеки, круїз-контроль, системи автогальмування, утримання у смузі та безпечного відкриття дверей.

У гаму двигунів HB20S увійшли трициліндровий «атмосферник» Kappa 1.0 (80 к.с.) та турбомотор Kappa 1.0 TGDI (120 к.с.) із системою старт-стоп. Перший поєднується з п'ятиступінчастою «механікою», другий - з шестидіапазонним автоматом. Прийом замовлень на седан у Бразилії вже відкрито. Ціни оголошені у діапазоні 85 890 - 120 990 реалів, або 16 800- 23 700 доларів.


Источник: Hyundai
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015