ZF представляє нову цифрову платформу управління автопарком

14:33 23.08.2022
ZF представляє нову цифрову платформу управління автопарком

Напередодні міжнародної виставки IAA Transportation 2022 підрозділ ZF Commercial Vehicle Solutions (CVS) представив SCALAR, свою нову вдосконалену цифрову платформу управління автопарком. SCALAR пропонує рішення для оперативного планування, маршрутизації та диспетчеризації.

Це допоможе операторам, зокрема вантажовідправникам, перевізникам та іншим зацікавленим сторонам перейти на наступні рівні мобільності (MaaS) і транспорту (TaaS) як послуги. Ключовим структурним елементом SCALAR є провідна в галузі технологія оркестрації парку, придбана у компанії Bestmile в листопаді 2021 року.

«Допомагаючи комерційним автопаркам досягти нового рівня ефективності, SCALAR створює інтелектуальні наскрізні системи, які координують весь процес вантажної логістики, а також пасажирських перевезень», - зазначив Хьялмар Ван Раемдонк, керівник відділу цифрових системних рішень підрозділу комерційних транспортних засобів ZF.

Враховуючи, що понад 25% вантажних перевезень припадає на порожні рейси, оркестрація може допомогти підвищити ефективність парку, направляючи потрібного водія до потрібного транспортного засобу в потрібний час. Це охоплює допомогу у виборі найбільш економічного і менш шкідливого для навколишнього середовища маршруту. Все це сприяє зниженню сукупної вартості володіння (TCO).


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015