Golden Dragon поставить на Балкани 18-метрові електробуси

20:07 22.08.2022
Golden Dragon поставить на Балкани 18-метрові електробуси

Компанія Golden Dragon відправила в Болгарію партію своїх 18-метрових електробусів. Міські низькопідлогові машини адаптовані для балканського ринку. Зокрема, тут видозмінена передня світлотехніка, а замок для відкриття/закриття передніх дверей розташований над правою фарою.

Салон отримав компонування сидінь 2+2, а біля другої та третьої дверей - відкидні пандуси для візків. Ширину дверних прорізів збільшено. Посадку-висадку також полегшує регульована пневмоподвіска ECAS. У кабіні водія встановлено крісло на пневмопідвісці, з підігрівом, а також зручний дисплей тачскрін на приладовій панелі.

Оскільки взимку в Болгарії температура повітря може опускатися до -20С, акумуляторний відсік й пасажирський салон отримали додаткову теплоізоляцію. Наявність інтелектуальної платформи Golden Dragon Cloud дає змогу операторам відстежувати переміщення автобуса в режимі онлайн.

Електробуси оснащені силовою установкою E-power третього покоління та батареями CATL ємністю 500 кВт.год. Запас ходу сягає 400 км. У Болгарії машини планують експлуатувати в центрі міст - із середньою швидкістю 30 - 50 км/год.

Щодня електробуси проходитимуть близько трьох сотень км й заряджатимуться в нічний час через подвійний порт потужністю 300 кВт. Автобуси укомплектовані сучасними електронними системами активної безпеки - EBS + ASR тощо.

Зазначимо, що Golden Dragon вперше вийшов на болгарський ринок на початку 2022 року, поставивши партію 12-метрових електробусів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015