Geely розсекретила салон кросовера Atlas нового покоління

20:00 22.08.2022
Geely розсекретила салон кросовера Atlas нового покоління

Компанія Geely, яка нещодавно анонсувала кросовер Geely Atlas нового покоління, відомий у Китаї під назвою Bouye L, опублікувала перші зображення його салону.

Автомобіль отримає величезний вертикально орієнтований сенсорний екран діагоналлю 13,2 дюйми роздільною здатністю 1440 x 1920 пікселів. Мультимедійно-розважальна система побудована на базі платформи Qualcomm Snapdragon SA8155P та працює під управлінням операційної системи Geely Galaxy OS Air.

Крім нього, новий Atlas отримає повністю цифрову панель приладів, перероблені сидіння з розвиненою бічною підтримкою, підігрівом, вентиляцією та обробкою з перфорованої шкіри, а також преміальну аудіосистему Harman Infiniti з 11 динаміками, два з яких вбудовані в підголівники передніх крісел.

Новий Geely Atlas буде доступний з 1,5-літровою бензиновою «турбочетвіркою» потужністю 181 к.с. та 2,0-літровим турбомотором потужністю 218 к.с., які поєднуються з семиступеневою роботизованою коробкою передач з подвійним зчепленням. Версії з повним приводом та «гібрид» вийдуть на ринок пізніше.

У Китаї новинка вийде восени за ціною від 21 до 27 тисяч доларів.


Источник: AMPERCAR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015