Розкрито зовнішність великого рамного пікапа Changan

20:01 21.08.2022
Розкрито зовнішність великого рамного пікапа Changan

Китайські чиновники розкрили зовнішність та дату дебюту великого рамного пікапа Changan. Поки що безіменна «вантажівка» буде показана 24 серпня, хоча габаритні розміри, моторна гама та екстер'єр новинки не секрет завдяки сертифікаційним документам. Покупці пікапа Changan зможуть вибирати між бензиновою і дизельною «турбочетвірками» об'ємом 2,0 літра, довгою або короткою колісною базою, заднім або повним приводом.

Завдяки Мінпромторгу КНР відомо, що довжина/ширина/висота короткобазної версії дорівнюватимуть 5350/1930/1865 міліметрам, колісна база - 3180 міліметрів, довжина вантажного майданчика - 1600 міліметрів. При цьому заводська позашляхова версія (червоний пікап) виявиться на 15 міліметрів ширше і на 10 міліметрів вище за рахунок іншого обважування і грязьових покришок.

Довгобазна версія відзначиться вставкою 150 міліметрів, тобто від бампера до бампера такого пікапа - 5600 міліметрів, а вантажний майданчик 1850-міліметровий. Мінпромторг КНР показав подовжену вантажівку Changan у багатій комплектації, але без офф-роуд обважування - відмінні риси такої версії хромовані дзеркала, диски та радіаторні грати.

За неофіційними даними Changan зробить ставку на перевірену архітектуру - основою пікапа послужить рама сходового типу, під капотом - подовжньо розташовані турбомотори, базовий привід на задню вісь, є варіант з повним приводом. Бензиновий двигун JL486ZQ5 (232 кінські сили) у Changan свій - від кросовера Uni-K, а ось турбодизель GW4D20M (163 кінські сили) доведеться закуповувати у конкуруючого концерну Great Wall.

Всі подробиці про рамний пікап Changan стануть відомі в найближчі дні. Цільова аудиторія моделі - молодь з мегаполісів, тому за замовчуванням у новинки має бути багате оснащення.


Источник: Autohome.com.cn
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015