Zenvo анонсував новий таємничий суперкар

20:35 20.08.2022
Zenvo анонсував новий таємничий суперкар

Датський автовиробник Zenvo Automotive, який відомий своїми незвичайними суперкарами, останнім з яких стало купе TSR-S з фірмовим активним «відцентровим» антикрилом Zenvo Centripetal Wing, готує нову модель. Автомобіль покажуть уже в серпні, але поки мова йде виключно про закриту презентацію для найвідданіших шанувальників марки та потенційних клієнтів компанії, яких запросять на корпоративний захід у США.

Комерційний директор Zenvo та голова правління Zenvo Automotive Йєнс Свердруп підтвердив участь як мінімум двох Zenvo TSR-S у заходах у рамках проекту Exotics on Broadway, але це буде не головною для компанії подією в Монтереї.

Вже відомо, що закрита частина Автомобільного тижня в маєтку Quail Lodge стане місцем презентації нового суперкара з Данії, який компанія має намір показати обмеженому колу глядачів. Жодних подробиць про те, що це може бути за автомобіль і коли відбудеться його публічний дебют, не повідомляється.

Нагадаємо, на сьогоднішній день у лінійці Zenvo Automotive купе Zenvo ST1, на базі якого зроблено трековий Zenvo TSR, Zenvo TSR-S та Zenvo TS1 GT. Вартість кожного датського суперкара оцінюється приблизно півтора мільйона євро.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015