GM вводить 1500-доларову опцію для автомобілів

20:30 20.08.2022
GM вводить 1500-доларову опцію для автомобілів

Система OnStar, яка донедавна пропонувалася за щомісячною підпискою для автомобілів GM, має широкий функціонал. Це покрокова навігація, можливість використання смартфона як брелока, голосовий асистент Amazon Alexa, допомога на дорогах та багато іншого. Для деяких моделей GM опція OnStar, як і раніше, необов'язкова і коштує 49,99 долара на місяць. Однак для автомобілів Buick, GMC та Cadillac Escalade вона відтепер обов'язкова, причому її потрібно купити одразу на три роки за 1,5 тисячі доларів.

Іншими словами, вартість трирічної підписки OnStar тепер закладена у ціну нових автомобілів і варіюється залежно від моделі. Наприклад, машини Buick подорожчають на 1,5 тисяч доларів, базові версії GMC Sierra і Canyon - на 1675 доларів, інші моделі GMC у більш просунутому рівні оснащення - на 905 доларів, Cadillac Escalade - на ті ж 1,5 тисяч доларів, а ціна Hummer EV із OnStar не підвищиться зовсім.

Automotive News з посиланням на представника General Motors уточнює, що для тих клієнтів, які не мають наміру активувати OnStar і користуватися нею, знижка не передбачена. TheDrive.com у свою чергу з'ясував, що опція не є обов'язковою для автомобілів Chevrolet та моделей Cadillac, крім Escalade. Принаймні поки що.


Источник: The Drive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015