Зловмисники відкрили для себе нову «функцію» iPhone

20:13 18.08.2022
Зловмисники відкрили для себе нову «функцію» iPhone

Просунуті автомобільні злодії давно використовують різні гаджети і пристрої як підмогу в крадіжках. Поліція міста Мемфіс в американському штаті Теннессі попередила водіїв, що зловмисники відкрили для себе нову «функцію» iPhone: за допомогою телефонів вони розглядають вміст салонів машин із тонованим склом. Тому не варто покладатися на темну плівку - вона не є страховкою від злому та зникнення цінних предметів.

Для того, щоб побачити салон, достатньо піднести айфон із включеною камерою до тонованого скла. Камера фокусується на предметах, невидимих для ока, а екран у режимі високої яскравості показує весь вміст салону.

Кореспонденти місцевого телеканалу провели експеримент на автомобілі зі щільним тонуванням, використовуючи iPhone, і змогли розглянути предмети, що лежали на задньому сидінні. Швидше за все, трюк можна легко провернути і з іншими пристроями, камери яких вміють автоматично налаштовувати експозицію.

Поліція попередила водіїв не залишати в машинах гаманці, телефони та інші цінні предмети, привабливі для злодіїв - навіть якщо скло обклеєне плівкою, що сильно затемнює.


Источник: DIP Auto
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015