Арабський варіант Toyota Land Cruiser на китайських агрегатах

13:44 18.08.2022
Арабський варіант Toyota Land Cruiser на китайських агрегатах

Перший кросовер - Sandstorm Al Reem - з'явився в ОАЕ у 2019 році. Незважаючи на заяви Sandstorm Automotive Factory, що модель повністю розроблена місцевими фахівцями, назвати його «національним кросовером» не можна. Він побудований на основі китайського Guangdong Foday 7, який у свою чергу базується на агрегатах старого Toyota Land Cruiser Prado.

Зовні Sandstorm Al Reem має доволі солідний вигляд. У передній частині кузова виділяється двошарова сітчаста решітка радіатора. З обох боків вона оточена досить масивною оптикою. На боковині зі сторони водія - хромована декоративна вставка та назва марки над нею.

На фото автомобіль у білому кольорі, але під час презентації було заявлено, що кросовер запропонують також у сірому, чорному, сріблястому та золотавому кузові. Бампери, дверні пороги та вставки у корпусах бічних дзеркал заднього виду незалежно від основного кольору кузова - чорні.

За заявою виробника, в основі моделі лежить «сучасна платформа, адаптована під умови близькосхідного бездоріжжя». Габаритами Sandstorm Al Reem можна порівняти з Toyota Land Cruiser Prado. Колісна база у автомобілів однакова - 2800 мм. При цьому арабський кросовер на кілька сантиметрів коротший - 4700 мм.

Під капотом у Al Reem 2,0-літровий бензиновий двигун потужністю 215 к.с. Коробка - п'ятиступенева механічна. Привод - передній або повний.

У перший рік Sandstorm планувала випустити тисячу кросоверів із подальшим збільшенням виробництва до шести тисяч на рік. Також компанія розробила пікап S24. Він збудований на базі китайського середньорозмірного пікапа Foday F22.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015