Змінився порядок виїзду на окуповану територію

18:34 12.08.2022
Змінився порядок виїзду на окуповану територію

Влада затвердила новий порядок виїзду на тимчасово окуповану територію через Запорізьку область, зміни діють від 12 серпня. Про це повідомила Луганська ОВА.

Виїзд на тимчасово окуповану територію організується з урахуванням обмежень, встановлених законодавством, та за наявності документів, що посвідчують особу, відповідних документів на транспортний засіб, документів на товар (вантаж), що перевозиться.

«Військовослужбовці, представники правоохоронних та контролюючих органів, що здійснюють свою діяльність у Пункті пропуску та на блокпостах, в межах чинного законодавства мають право проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів», - йдеться у повідомленні.

Враховуючи стан дороги та земельного полотна через річку Янчекрак за маршрутом слідування колони, до її складу забороняється включати:

У разі виникнення безпосередньої загрози життю та заподіяння шкоди здоров’ю громадян може бути введене тимчасове обмеження (заборона) руху транспортних засобів за маршрутом слідування колони, зазначається у Порядку.


Источник: Громадське радіо
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015