BMW здивувала лазерним шоу на фасаді головного офісу

14:40 12.08.2022
BMW здивувала лазерним шоу на фасаді головного офісу

З нагоди офіційної церемонії відкриття чемпіонату Європи з літніх видів спорту 2022, яка відбулася 10 серпня в Мюнхені, компанія BMW в ролі преміум-партнера привітала учасників і гостей заходу доволі оригінальним способом. На фасаді головного офісу в Мюнхені - знаменитому хмарочосі у вигляді чотирьох циліндрів, а також будівлі заводського музею - увечері з'явилися цікаві зображення.

За допомогою лазера і відеопроєкції були показані символи дев'яти видів спорту, деякі з яких розроблялися для Олімпійських ігор 1972 року, що також проходили в Мюнхені.

Більш того, тут вивели зображення BMW 1602 Elektro, який рівно 50 років тому не тільки став першим електромобілем марки, але і виступив головним автомобілем марафону Олімпіади. А візуальну компанію йому склав новітній серійний електрокар BMW i4, який показує півстолітню еволюцію розвитку електромобільності марки.

Таким чином, Мюнхен через 50 років знову приймає найбільший спортивний захід. Цікаво, що 101-метрова вежа штаб-квартири баварського виробника, яка є п'ятою за висотою будівлею Мюнхена, цього року також відзначає 50 років.

Зауважимо, що чемпіонат Європи 2022 проходить в Мюнхені з 11 до 21 серпня. Тут 4700 спортсменів змагаються в дев'яти видах спорту, всього розіграють 177 комплектів медалей. Медалі для змагань розробляли фахівці дизайн-студії BMW Designworks.

BMW Group в особі своїх брендів BMW, Mini і Motorrad є преміальним партнером чемпіонату Європи 2022. Тому для гостей та учасників заходу організовані спеціальні шатли виключно на електромобілях BMW і MINI, а паркомісця зроблено безкоштовними.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015