Які кольори автомобілів обирають українці у 2022 році

14:47 09.08.2022
Які кольори автомобілів обирають українці у 2022 році

Сервісні центри МВС оприлюднили цікаву статистику про кольори автомобілів, які найчастіше обирали українці з початку 2022 року.

Першість в Україні забрав сірий (він же сріблястий) - 142 301. Це колір стабільності, він переважає у натур розсудливих, які гарно думають перед прийняттям рішення. Власники сріблястих машин практичні та прогресивні, вони розумні підприємці та мають гарний смак.

На другому місці - чорний (88 671). Колір розкоші й витонченості. Власники таких машин зазвичай горді та імпозантні, але не виглядають зухвало. Вони стильні, при цьому люблять все тримати під контролем, постійні та серйозні. Чорний - безумовно колір сильних людей.

Бронзу забирає білий - 55 650. Це колір ідеальності. Власники таких машин елегантні та схильні у всьому досягати досконалості.

Четвертий - синій колір (45 604). Колір неба і спокою. Якщо у вас синє авто, то вас можна схарактеризувати як оптимістичну, щиру, надійну і чесну людину. Вам подобається, коли вас цінують за сильне почуття власної гідності та мудрості.

Колір, звичайно, важливий, але ми за внутрішнє наповнення. Будьте людьми за кермом будь-якої автівки.


Источник: АвтоСвіт
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015