BMW випустила прощальну версію електрокара i3

18:08 06.08.2022
BMW випустила прощальну версію електрокара i3

BMW випустила особливу версію свого першого серійного електрокара - хетчбека i3. Це вже другий «прощальний» варіант, представлений з моменту оголошення про припинення виробництва моделі, яка випускалася вісім років і продавалася більш ніж у 70 країнах світу. Тираж спецверсії, що відрізняється особливим забарвленням кузова і коліс, склав 18 екземплярів.

Всі 18 хетчбеків пофарбували в золотистий відтінок Galvanic Gold, який контрастує із чорним глянцем капота, даху та задніх дверей. Також такому i3 дісталися глянсово-чорні колісні диски. В іншому автомобілі нічим не відрізняються від стандартних.

За даними тематичного сайту Bimmer Today, золотисті i3 поповнять парк каршерингової фірми CarVia у Мюнхені. Кожен із них можна буде взяти в оренду за 40 євро за добу.

BMW вже прощалася з i3: на початку липня у Лейпцигу зібрали лімітовану версію Home Run Edition, обмежену 10 екземплярами. Вона отримала розроблені спеціально для неї відтінки кузова - сірий Frozen Dark Grey та червоний Frozen Red II - а також 20-дюймові легкосплавні диски, скляний дах, адаптивні фари та салон із натуральної шкіри.


Источник: Bimmer Today
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015