Емманюель Макрон отримав нестандартне броньоване авто

14:21 30.07.2022
Емманюель Макрон отримав нестандартне броньоване авто

Президент Франції Емманюель Макрон пересяде на новий автомобіль. Для нього розробили покращену версію кросовера DS 7. Про це повідомляє пресслужба концерну Stellantis.

Емманюель Макрон користується броньованим DS 7 у спеціальному виконанні Elysee з 2017 року. Оскільки нещодавно преміальний французький кросовер пройшов фейсліфтинг, то тепер оновили президентське авто.

На вигляд автомобіль Макрона практично не відрізняється від нового DS 7 2023. Однак можна помітити, що президентський кросовер довший за стандартну модель на 22 см - досягає 4,79 м при колісній базі в 2,94 м. Встановлені й особливі 20-дюймові диски.

Звичайно, автомобіль серйозно броньовано. Крім того, з'явилися кріплення для флагштоків, проблискові маячки та система спецзв'язку.

Салон DS 7 Elysee оброблений шкірою та алькантарою. Ззаду встановлено два окремі сидіння зі зручними підлокітниками, а простір для ніг збільшено до 54,5 см.

Оснащення враховує бездротові зарядки для смартфонів, додаткові USB-порти та спеціальний утримувач для документів. У салоні та на кузові з'явилися логотипи з французьким прапором та написи RF (Republique Francaise - Французька Республіка).

Автомобіль Емманюеля Макрона є повнопривідною та оснащений 300-сильною гібридною установкою (хоча вже є і 360-сильний гібрид DS 7). Кросовер здатний проїхати 66 км в електричному режимі.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015