Складено рейтинг китайських автомобілів, якими задоволені власники

21:14 27.07.2022
Складено рейтинг китайських автомобілів, якими задоволені власники

Китайське відділення компанії JD. Power склало щорічний рейтинг задоволеності покупців, до якого увійшли автомобільні марки, представлені на ринку КНР. Список було складено на основі опитування, в якому взяли участь понад 25 тисяч людей з 70 міст Китаю, які володіють автомобілями від двох місяців до півроку. У ТОП-10 не потрапили Exeed і Haval, проте Chery вдалося другий рік поспіль опинитися в лідерах. Перше місце дісталося марці Hongqi.

Позиції в рейтингу розподілені відповідно до балів індексу задоволеності SSI (Sales Satisfaction Index). Максимальне значення - 1000 балів, в загальній оцінці враховуються взаємодія з дилерами, відвідування шоу-руму, тест-драйв, угода з купівлі та процес доставки.

Перші три рядки дісталися Hongqi (756 балів), Changan (749 балів) та Chery (ті ж 749 балів) відповідно. У першу п'ятірку також потрапили GAC (теж набрав 749 балів) та Lynk&Co, а слідом йдуть Geely (745 балів) та FAW (744 бали). Ні Haval, ні Exeed в списку не згадуються.

В абсолютному заліку серед преміальних марок, присутніх на китайському ринку, лідируючі позиції зайняли Porsche, Audi, BMW і Cadillac, а серед масових брендів найкращими виявилися Honda, Buick та Toyota.

Аналітики зазначають, що порівняно з 2021 роком індекс задоволеності демонструє позитивну динаміку - у середньому за рейтингом збільшення становило 19 балів.


Источник: J.D. Power China
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015