На продаж виставили один із двох лімузинів Toyota Camry

14:02 27.07.2022
На продаж виставили один із двох лімузинів Toyota Camry

На сайті Finn з'явилося оголошення про продаж Toyota Camry в кузові лімузин. Як зазначив в оголошенні нинішній власник, йдеться про результат творчості місцевого дистриб'ютора японської марки, який в 1980 році виготовив два таких автомобілі. Для експерименту на лімузини перетворили Toyota Camry покоління V20, випущену в 1987 році. Оскільки до «масового» виробництва справа так і не дійшла, популярності лімузини не мали.

У процесі перетворення на комфортний восьмимісний автомобіль, кузов Camry розпиляли посередині і вварили подовжувальну вставку з двома додатковими дверима. В результаті габаритна довжина автомобіля досягла 5,5 метра.

У салоні встановили вісім пасажирських сидінь в оздобленні з блакитного велюру. Пасажири заднього ряду можуть переглядати улюблені фільми на екрані невеликого телевізора.

У рух лімузин приводить стандартний для Camry V20 2.0-літровий бензиновий двигун, пов'язаний з п'ятиступеневою механічною коробкою передач. Привод - передній.

Унікальний лімузин зі 165 000 км на одометрі планують продати за 19 200 доларів. Причина продажу - відсутність місця для зберігання.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015