MINI Aceman «засвітився» на нових зображеннях

18:40 26.07.2022
MINI Aceman «засвітився» на нових зображеннях

Компанія MINI має намір вже 27 липня представити концепт під назвою Aceman, який підремонтує новий напрямок у дизайні марки. Видання Carbuzz припускає, що назва шоу-кара неспроста нагадує про Paceman, крос-купе, яке зняли з виробництва майже п'ять років тому. За однією з версій, Paceman має відродитися у вигляді електрокара, провісником якого є Aceman. Поки про новинку відомо лише те, що це «компактний кросовер преміум-класу».

За словами глави MINI Design Олівера Хейлмера, майбутні автомобілі «збережуть у собі ДНК марки» і в їх зовнішності поєднуються як нові, так і колишні риси стилю. Що ж до інших характеристик майбутнього Aceman, то поки що оприлюднено лише приблизні габарити - за розмірами його можна порівняти з нинішнім Countryman.

Один з опублікованих тизерів дає уявлення про графіку передньої піксельної панелі концепту: разом з піксельною оптикою вона утворює відомий прапор «Юніон Джек». Інтер'єр Aceman поки не показали, проте вже можна припустити, що він виконаний у мінімалістичному стилі, але при цьому дизайнери, напевно, спробували зберегти аналогові кнопки та перемикачі там, де це було б доречно.

Також раніше в компанії оголосили про рішення поступово відмовитися від використання неекологічних матеріалів, тому шкіру з варіантів обробки можна виключити.

*Taps mic* we have a big announcement soon but until then?#MINI #BigLove pic.twitter.com/fk5eDzhAK5

— MINI (@MINI) July 25, 2022

Источник: Carbuzz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015