Toyota назвала дату дебюту нового бюджетного седана

17:12 26.07.2022
Toyota назвала дату дебюту нового бюджетного седана

Сімейство Toyota Yaris незабаром поповниться седаном. Нова версія моделі буде більшою за хетчбек і отримає власний дизайн.

За даними інсайдерів, в основу моделі, розроблену спільно з компанією Daihatsu, ляже платформа TNGA. Новинка буде досягати в довжину 4,5 метра і отримає обтічний кузов з похилою лінією даху. Yaris Sedan дістануться стрілоподібні світлодіодні фари і масивна решітка радіатора з вертикальними ламелями.

Якщо зовнішність новинки кардинально відрізнятиметься від хетчбека, то салон буде майже ідентичний. Седану дістанеться таке саме триспицеве кермо, мультимедійна система з 8,0-дюймовим екраном і аналогічні перемикачі клімат-контролю.

На ринок новий седан вийде в двох модифікаціях. Базова буде поставлятися з 1,2-літровим двигуном потужністю 92 к.с. Топова - з гібридною силовою установкою на основі 1,5-літрового чотирициліндрового двигуна, доповненого електромотором.

Дебют новинки запланований на 9 серпня поточного року. У продаж вона надійшла наприкінці року. Орієнтовна ціна - 15 000 доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015