На трасі у Хмельницькій області частково перекриватимуть рух транспорту

14:20 25.07.2022
На трасі у Хмельницькій області частково перекриватимуть рух транспорту

Від сьогодні, 25 липня, на частині автошляху, що проходить через населений пункт Голосків Хмельницького району, перекриватимуть рух транспорту. Тут дорожники розпочинають роботи із влаштування верхнього шару покриття. Тож водіям, які прямують цим маршрутом, варто врахувати ситуацію. Про це повідомляють в Службі автодоріг у Хмельницькій області.

Зазначається, що на ділянці автодороги М-30 Стрий - Умань - Дніпро - Ізварине, км 291+240 - км 294+100 (населений пункт Голосків), почергово буде здійснено часткове перекриття руху.

«Спочатку по правій смузі руху (в напрямку з міста Хмельницький до Вінницької області), згодом по лівій смузі руху (від Вінницької області до міста Хмельницький). На ділянці ремонту буде організовано реверсивний рух зі світлофорним та/або ручним регулюванням», - зауважили в САД.

В установі закликали водіїв бути уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт, особливо поблизу великогабаритної дорожньої техніки. А також нагадали, що в умовах воєнного стану діють обмеження перебування на вулиці під час дії комендантської години - із 23.00 до 05.00. Тому радять розраховувати час при плануванні маршруту.


Источник: ХМ-ІНСАЙД
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015