Найдорожчий суперкар уперше помітили на дорогах

17:41 22.07.2022
Найдорожчий суперкар уперше помітили на дорогах

У швейцарському Цюріху зняли новий Bugatti La Voiture Noire. Ультраексклюзивний суперкар вартістю 19 мільйонів доларів уперше виїхав на дороги загального користування. Фото та відео унікального авто опублікували на кількох сторінках Instagram.

Bugatti La Voiture Noire - один із найдорожчих нових автомобілів у світі. Лише ексклюзивний Rolls-Royce Boat Tail дорожчий. Суперкар випущений в одному-єдиному екземплярі і в 2021 проданий колекціонеру зі Швейцарії, який побажав залишитися невідомим.

Автомобіль побудований на базі Bugatti Chiron, але довший за нього на 45 см. Дизайн Bugatti La Voiture Noire виконаний у ретро-стилі. Зразком наслідування послужив знаменитий Bugatti 57 SC Atlantic 1936 року. У сучасного авто є такий же шов на даху та капоті, решітка радіатора і відразу шість вихлопних труб. У стилі 30-х років оформлений і салон купе.

З технічного погляду автомобіль мало чим відрізняється від стандартного Bugatti Chiron. Він оснащений 8,0-літровим турбованим W16 потужністю 1500 к. с., 7-ступінчастою роботизованою КПП та повним приводом. Максимальна швидкість суперкара перевищує 400 км/год.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Antoine - Le Young Collector?? (@leyoungcollector)


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015