Rezvani анонсувала новий семимісний позашляховик Vengeance

16:20 22.07.2022
Rezvani анонсувала новий семимісний позашляховик Vengeance

Rezvani Motors анонсувала кілька новинок. Їх усі покажуть цього року. Так, до кінця літа відбудеться прем'єра суперкара Beast потужністю понад 1000 к.с. Особливістю новинки стане карбоновий кузов з незвичайною конструкцією дверей.

А до кінця року компанія обіцяє показати новий рамний позашляховик під назвою Vengeance («Помста»). Поки ж обмежилися кількома затемненими тизерами, на яких видно тільки обриси кутастого кузова і світлотехніку. Зокрема, «Помста» отримає додаткову світлодіодну рамку на даху і чотири ліхтарі на капоті. На кормі видно суцільну світлодіодну смугу.

За словами засновника і генерального директора Rezvani Motors Феррі Резвані, дизайн Vengeance натхненний броньовиками. Це дасть змогу позашляховику виділятися на тлі інших автомобілів.

Як заявляється, Vengeance - розроблений з нуля рамний люксовий позашляховик, який не має спільних компонентів з іншими моделями марки. У нього рамна підвіска і 6,2-літровий мотор V8 (потужність не уточнюється), що дасть змогу справлятися з будь-яким бездоріжжям. Також новинці обіцяна «військова» версія Military Edition. Вона буде відрізнятися наявністю броні і понад 20 системами безпеки.

Приймання попередніх замовлень на великий семимісний позашляховик вже оголошено. Розмір передоплати - 500 доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015