Презентовано новий Nissan X-Trail

16:33 20.07.2022
Презентовано новий Nissan X-Trail

У Японії відбулася офіційна презентація Nissan X-Trail 2023. Четверте покоління кросовера виходить на ринки Європи та Азії з кінця літа й у себе на батьківщині коштуватиме в еквіваленті 23 100 - 32 600 доларів. Про це повідомляє офіційний сайт компанії Nissan.

Саме у такому вигляді модель приїде і до України. Варто зазначити, що її американський брат-близнючок, Nissan Rogue нової генерації, продається з кінця 2020 року.

Новий Nissan X-Trail практично не відрізняється від нього зовні, хіба що хрому в обробці дещо менше. У кросовера фірмова V-подібна решітка радіатора та «двоповерхові» світлодіодні фари.

Розміри Nissan X-Trail 2023:

На відміну від Rogue, новий Nissan X-Trail доступний не тільки в п'ятимісній, але і семимісній версії. Оформлення салону знайоме за молодшим Nissan Qashqai - з віртуальною панеллю приладів, проєкцією на лобове скло та 9-дюймовим сенсорним дисплеєм. Список опцій поповнили тризонний клімат-контроль, камери кругового огляду, бездротова зарядка для телефонів і система напівавтономного кермування ProPILOT Assist.

Кросовер Nissan X-Trail у Європі запропонують з 1,5-літровим трициліндровим бензиновим турбомотором на 204 к.с. і 200 сильною гібридною установкою e-Power. Американський Rogue зберіг ще й 2,5-літрову атмосферну четвірку потужністю 184 к. с. та її також можуть пропонувати в окремих країнах. Усі версії отримали варіатор, а привід може бути переднім чи повним.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015