GR Sport представили спортивну версію Toyota Yaris Cross

21:05 19.07.2022
GR Sport представили спортивну версію Toyota Yaris Cross

Підрозділ Toyota Gazoo Racing розробив спортивну версію субкомпактного кросовера Yaris Cross. Від базової моделі модифікація з приставкою GR Sport відрізняється як зовні, так і технічно.

Зовні Yaris Cross GR Sport виділяється решіткою радіатора з великими сотами, декоративними вставками в повітрозабірниках, спеціальними шильдиками і фальшивими дифузорами в задньому бампері. Доповнюють спортивний образ завищений на 10 мм дорожній просвіт і оригінальні десятиспицеві колісні диски з яскраво-червоними гальмівними супортами і шинами Falken FK510 SUV.

У салоні - спортивні передні сидіння з розвиненою бічною підтримкою, обтягнуті замшею і штучною шкірою. Також про спортивний характер свідчать алюмінієві накладки на педалі і триспицеве мультифункцинальне кермове колесо з логотипом «GR» в нижній частині.

Для підвищення жорсткості кузова на кручення під днищем встановили три додаткові поперечки. Це дало змогу підвищити стійкість і покращити гостроту керування на бездоріжжі. Також Yaris Cross GR Sport дісталися переналаштований електропідсилювач керма і оригінальні пружини й амортизатори. У гібридній версії використовується власний блок керування силовою установкою та інший приводний вал.

На рідному ринку марки продаж Toyota Yaris GR Sport стартує 8 серпня. Залежно від комплектації кросовер обійдеться клієнтам від 17 215 до 20 000 доларів.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015