В Індії розробили перші електричні трактори

16:37 19.07.2022
В Індії розробили перші електричні трактори

Індійський стартап Cellestial E-Mobility, дочірня компанія Tube Investments of India (TII), а також підприємства Murugappa Group, офіційно презентував перші в Індії електричні трактори. Про це повідомляє видання futurefarming.com.

Зазназається, що стартапом було розроблено одразу три моделі тракторців потужністю від 27 к.с. до 55 к.с. Продаж електротракторів планується протягом найближчих трьох місяців.

В компанії Cellestial зазначають, що трактори коштуватимуть порівняно менше, ніж агрегати із звичайним стандартним дизельним двигуном. Очікується, що ціна становитиме від $7570-$10090.

«Електротрактори призначені для використання в полі, а також у садівництві чи теплицях. Машини оснащені індійською побутовою розеткою для заряджання. Елетричні трактори можуть долати відстань до 75 км на одному заряді та розвивати швидкість до 25 км/год. При цьому агрегати мають ВОМ, гідравліку та повний привід».

Заряджання акумулятора елетротрактора здійснюється за допомогою базового побутового зарядного пристрою від звичайної однофазної розетки на 16А, цей процес займає близько 6 год.

При цьому завдяки промисловій зарядній станції акумулятор можна зарядити і швидше, наприклад, лише за 2 години. Трактори також оснащені функцією рекуперативного гальмування та інвертування потужності, що дозволяє їм самим живити ДБЖ для резервного живлення.


Источник: Traktorist.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015