Ford Bronco, на який покупець чекав два роки, знищив град

18:50 17.07.2022
Ford Bronco, на який покупець чекав два роки, знищив град

Виробництво позашляховика Ford, який отримав історичну назву Bronco, було пов'язане з проблемами. Майже відразу після випуску за ним вишикувалася черга на рік уперед, і терміни поставок залишаються непередбачуваними через брак мікроелектроніки. Однак і повідомлення від дилера про готовність автомобіля не гарантує його отримання в цілості та безпеці: Bronco, який клієнт чекав два роки, виявився знищений градом.

Мануель Флорес розповів свою історію на форумі Bronco6G. Він замовив Bronco рівно два роки тому - 14 липня 2020-го. Очікування затяглося, але навесні 2022 надійшло повідомлення про те, що складання довгоочікуваного позашляховика намічено на 25 квітня. Потім дату зрушили на 9 травня. На щастя, більше переносів не було, і Флорес озвучив термін поставки - з 12 по 18 червня 2022 року.

Але тут втрутилася стихія. Під час транспортування через місто Омаха, штат Небраска, позашляховик потрапив у шторм і був серйозно пошкоджений градом. Флорес не став приймати побитий Bronco та звернувся на підтримку Ford, де йому відповіли, що автомобіль можна відремонтувати. Але пізніше виявилося, що подібні збитки не покриваються гарантією.

У результаті Ford порекомендували клієнту повторно замовити Bronco через дилера і попросити прискорити доставку, щоб не опинитися в кінці черги. Однак у дилерському центрі це зробити не змогли і сказали Флорес знову звернутися до виробника, а підтримка Ford, у свою чергу, відправила його назад до дилера.

На сьогоднішній день Флорес так і не дочекався від Ford жодної конкретики. Його постраждалий Bronco, ймовірно, буде проданий на аукціоні як б/у автомобіль, вартість ремонту якого перевищує тисячу доларів. Минулого тижня Флорес назвав поведінку виробника «неетичною і майже незаконною» і зазначив, що він все ще чекає на вирішення проблеми.


Источник: CarBuzz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015