Волонтери закупили 42 вантажівки DAF Leyland для армії

13:55 15.07.2022
Волонтери закупили 42 вантажівки DAF Leyland для армії

Як повідомив Юрій Бірюков на своїй сторінці в ФБ, українські волонтери підписали контракти на поставку 42 вантажівок DAF Leyland для українських воїнів. Зараз на цю техніку збирають гроші.

Машини пройшли швидке ТО на майданчику у Великій Британії. Вік вражаючий - близько 30 років, плюс-мінус. Але пробіги невеликі, зберігалися дбайливо, обслуговувалися регулярно. І ми зважилися на експеримент: до Польщі вантажівки перевозили автовозами, кордон перейшли автовозом і у Львові розвантажили. Далі своїм ходом.

Після маршк-кидка на 600 км автівки вже на базі. Цілком спокійно, без пригод та поломок, без аварійних ситуацій. Витрата палива 15 літрів на сотню, експериментально розігналися до 120 км/год, хоча комфортно звичайно на 70-ти.

Вантажівки обладнані дизельним двигуном ємністю 6 літрів, 5-ступінева КПП, лебідка, тягне 5 тон, повний привід.

За словами Юрія Бірюкова, це Ідеальний армійський трудяга, який возитиме все - від боєприпасів та продуктів, до запчастин та особового складу. Мрія будь-якого зампотіла і зампотеха! І ми хочемо їх привезти БАГАТО. Для різних бригад, різних родів військ. Ми вже дефектуємо і відслужуємо кілька сотень вантажівок по Європі, ми створюємо банк запчастин та компонентів.

Волонтери продовжують збирати гроші. Якщо вдасться - то куплять сотні таких вантажівок.


Источник: Auto-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015