Розкрито зовнішність нової Honda Civic Type R

19:58 12.07.2022
Розкрито зовнішність нової Honda Civic Type R

Motor1 опублікував зображення майбутнього Honda Civic Type R, створені штатним художником видання. Офіційна прем'єра «зарядженого» хетчбека нового покоління очікується 20 липня, але в компанії не поспішають розкривати зовнішність «запальнички». До цього Honda публікувала тільки знімки прототипів з торішніх ходових випробувань.

На думку автора, зовнішність наступного Civic Type R буде менш агресивною. Зокрема, автомобіль позбудеться фальшивих вентиляційних отворів, а антикрило буде не таким масивним. Потрійна випускна система збережеться, але центральний патрубок залишиться, як і раніше, широким, тоді як бічні зменшать.

За попередніми даними хетчбек запропонують у п'яти відтінках на вибір: Boost Blue Pearl, Crystal Black Pearl, Rallye Red, Sonic Gray Pearl і Championship White. При цьому колірний варіант оздоблення салону тільки один - чорно-червоний.

Відомо, що наступний Honda Civic Type R стане останньою не електрифікованою моделлю марки на європейському ринку. Очікується, що «гарячий» хетчбек укомплектують актуальним чотирициліндровим мотором з турбонаддувом, але віддачу збільшать до 320 к.с. Працювати він буде в парі з механічною коробкою передач.

Більш детальна інформація про новинку з'явиться під час офіційної прем'єри. Не виключено, що «заряджений» хетчбек наступної генерації спробує відняти титул найшвидшого передньоприводного автомобіля Нюрбургринга у Renault Megane R. S. Trophy-R. У липні 2019 року французький хетчбек подолав трасу завдовжки 20,6 км за 7 хвилин і 40,1 секунди.


Источник: Авто Центр
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015