Розсекретили найнезвичайніший кросовер Toyota

13:16 12.07.2022
Розсекретили найнезвичайніший кросовер Toyota

Опубліковано офіційні тизери Toyota Crown нового покоління. Нестандартну модель презентують 15 липня, а її продажі стартують наприкінці цього або на початку наступного року. Відео з новинкою з'явилося на офіційному Youtube-каналі Toyota.

Нова Toyota Crown шістнадцятої генерації радикально зміниться. Якщо раніше це був великий седан, то тепер модель перетворили на оригінальний кросовер і не заперечують, що вона називатиметься Crown Cross.

На відео можна розглянути окремі риси Toyota Crown 2023 - похилий дах, розкосі фари з матричною оптикою, тоненькі ліхтарі. В авто збільшено кліренс і з'явилися пластикові накладки на порогах і колісних арках. Утім, дизайн Toyota Crown уже не є секретом, адже раніше в інтернет просочилися зображення авто з усіх основних ракурсів.

Відомо, що кросовер Toyota Crown порідниться з моделями Camry та RAV4, адже побудований на тій же платформі TNGA-K. Авто залишиться досить великим.

Габарити Toyota Crown 2023:

Очікується, що нова Toyota Crown отримає 2,4-літровий бензиновий турбомотор потужністю 275 к.с., а також кілька різних гібридних модифікацій. Заплановані версії з переднім і повним приводом.

Якщо нинішнє покоління Toyota Crown продається переважно в Японії, то нова модель стане глобальною - її планують продавати по всьому світу.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015